So it’s finally done. We’ve taken over a large corner in our current building, and we’ve challenged the interior boundaries of the typical office tower.

We’ve installed a cave and a treehouse for those who want a cozy space to write in and brainstorm ideas. We created plenty of nooks and corners (some hidden….) for those who want some private time to focus on their project. We provided colorful and customizable spaces for meetings and discussions, and we made sure there’s a wall to draw on nearby – we love drawing things out! We built an amphitheater that can fit 150 people so we can hold bigger events, challenge ourselves on stage and welcome more people into our abode.

But most of all – we kept to our promise and our mission to create the world’s greatest workplace for our team. And we’re not even done yet. It’s an ongoing process.

Come and pay us a visit! :)

 

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office

Mindvalley New Office
Mindvalley New Office
Mindvalley New Office
Mindvalley New Office
Mindvalley New Office
Mindvalley New Office